• idag
  21 okt
  10°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.3 mm
 • torsdag
  22 okt
  12°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  23 okt
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  24 okt
  10°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  25 okt
  13°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Då spelas Piano kings på stadsteatern

Teater | Coronaviruset
PUBLICERAD:
Jerry "Lee" Carlsson är en av de fyra artisterna som uppträder.
Foto: Pressbild
Konserten Piano kings har fått ett nytt datum efter att den ordinarie spelningen ställdes in.

Konserten skulle ursprungligen hållits nu på onsdag, den 15 april på stadsteatern i Skövde. Men är sedan en tid tillbaka inställd på grund av coronaviruset och de införda restriktionerna gällande allmänna sammankomster.

Det nya datumet är satt till ett år fram i tiden - till den 21 april 2021. De biljetter som sålts gäller för den nya tidpunkten och kunder uppmanas att behålla sina biljetter för att stötta arrangörerna i tiderna som råder. Har man inte möjlighet att komma så går det att avboka fram till och med onsdag i nästa vecka.

Konserten är en hyllning till de tre pionjärerna inom piano-rock and roll - Jerry Lee Lewis, Little Richard och Fats Domino. De som står för underhållning är Jerry "Lee" Carlsson, Henrik "Elvis" Åberg och Emilio Walter, plus en hemlig gäst från USA. Blueberry Hill Orchestra är bandet som kompar.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.