Föreläsningar om ett hållbart liv sker digitalt

Nyheter
PUBLICERAD:
Lena Karlsson från Studiefrämjandet visar upp Johanna Ståls bok "Ett hållbart liv".
Foto: Roland Svensson
Den 16 april och 5 maj skulle Johanna Stål föreläst om sin bok "Ett hållbart liv" i Hjo och Falköping. Föreläsningen blir fortfarande av men kommer istället ske digitalt på grund av coronaviruset.

Studiefrämjandet har på kort tid under dessa corona-tider mobiliserat stora delar av sin verksamhet mot en övervägande digitalisering. Man har gjort det möjligt att arrangera studiecirklar, se olika föreläsningar och följa musikuppträdanden digitalt.

Föreläsning om hållbart liv

Johanna Stål är chefredaktör för hållbarhetsmagasinet Camino. Hon har skrivit boken "Ett hållbart liv" där hon delar med sig av sina bästa tips för att kunna leva ett hållbart liv. Boken har sålt i över 35 000 exemplar och var Naturskyddsföreningen årsbok 2018.

Hennes vårturné var planerad att innehålla 15 föreläsningar på olika orter men har nu tvingats genomföras digitalt eller som vid vissa tillfällen bokas om till hösten.

Den 16 april och 5 maj skulle hon ha besökt Hjo och Falköping. Dessa kommer nu istället ske digitalt.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.