Premiär för Hitta-ut

Turism
PUBLICERAD:
Den 1 maj är det premiär för Hitta-ut med 60 checkpoints att leta upp.
Foto: Tobias Larsson Franzén
Inom kort är det dags för Skövdeborna att leta stationer under aktiviteten Hitta-ut.

Från den 1 maj till den 30 september kommer det finnas möjlighet att leta efter så kallade checkpoints - stolpar med bokstavskoder som används för att registrera fynden. Till en början finns 60 checkpoints att hitta på Billingen och inne i Skövde. Men antalet kommer att utökas allt eftersom.

Fysiska kartor finns att hämta på flera ställen, bland annat vid Hagenstugan. Karta kan också laddas ner digitalt via appen Hitta-ut.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.