Hoppa till huvudinnehållet

Även Lerdala skola lämnar ut lunchlådor

Publicerad:
Nu får elever möjlighet att hämta ut sin mat vid Lerdala skola.
Nu får elever möjlighet att hämta ut sin mat vid Lerdala skola. Foto: Tobias Larsson Franzén

Från och med måndagen den 20 april har elever som är folkbokförda i Skövde fått möjlighet att hämta ut en daglig lunchlåda på ett antal grundskolor och förskolor. Nu finns även möjligheten att hämta ut en lunchlåda på Lerdala skola.

De flesta gymnasieelever har för tillfället distansundervisning på grund av coronaviruset. Det innebar till en början att de inte fick någon mat från skolan som de vanligtvis får när de vistas i dess lokaler.

Men sedan den 20 april har de elever som är folkbokförda i Skövde fått möjlighet att hämta ut en lunchlåda vid olika grundskolor och förskolor.

De skolor som de kunnat hämta en låda hos har varit Helenaskolan, Billingsdalsskolan, Tidanskolan, Värings skola, Rydskolan, Lerdala skola, Timmersdala skola, Stöpenskolan, Sventorps skola eller Värsås förskola.

Kan hämta ut i Lerdala

Ytterligare en skola läggs till som ett alternativ. Nu står det klart att det finns möjlighet för elever att hämta ut en matlåda vid Lerdala skola.

Artikeltaggar

Gymnasium SkövdeLerdala skolaNyheterSkövde

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.