• idag
  29 maj
  19°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  30 maj
  21°
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  31 maj
  19°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  1 juni
  24°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  2 juni
  25°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Roy spred glädje med utomhuskonsert på Boken

Läsarnas
PUBLICERAD:
Foto: Skövde kommun

I onsdags gästade trubaduren Roy Sällström Bokens äldreboende i Skövde. De boende fick en härlig stund i solen på de inglasade balkongerna och på uteplatsen medan Roy sjöng och spelade ute på gården under det vackra trädet som stod i full blom. Ett väldigt uppskattat initiativ i dessa tider.

– Tanken var att få en positiv stund i coronatider. Roy har varit här flera gånger tidigare och spelat och är mycket omtyckt bland de boende, sa fritidsassistent Birgitta Jakobsson som hade anordnat aktiviteten.

Aktiviteten följde självklart de riktlinjer som gäller vid corona och covid-19.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.