• idag
  29 maj
  20°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  30 maj
  20°
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  31 maj
  20°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  1 juni
  24°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  2 juni
  25°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm

I-milavandring runt Fagersanna

Läsarnas
PUBLICERAD:

Till söndagens 1-milavandring och 5 km från Fagervi IP, med Fagersanna IF som arrangör, kom 198 personer till start. Vandringen startade för båda sträckorna uppför backarna ovanför idrottsplatsen. Efter cirka 1,5 km gick korta banan till vänster in i skogen och långa banan till höger upp förbi Tobo. Vid vätskekontrollen vid 5 km för långa och cirka 2,5 km för korta banan, sammanstrålade båda sträckorna och här kunde man välja att förlänga korta till 7,5 km eller att minska milen ner till 7,5 km. På återvägen fick man fin utsikt vid Marhult.

Alla föreningar som arrangerar 1-mila är noga med att följa restriktionerna från Folkhälsomyndigheten. Fika serveras utomhus med inplastade smörgåsar och gott om sittplatser så att alla kan hålla avståndet. Dessutom finns alltid tillgång till handsprit både vid start och fika. Många deltagare är tacksamma att 1-mila arrangeras och fortsätter tills eventuella nya direktiv kommer.

Dagens vinnare: Isabell Skoog, M Skoog, Britt Hultström, Kajsa Lindblad, Jessica Lindblad, Claes-Göran Andersson, Elin Jägstam, Kerstin Samuelsson, Herbert Spreizer, Liisa Palm, Bertil Williamsson, Märta Badman, Gunnel Svensson, Ulla-Britt Renström och Mikael Magnusson. Outhämtad vinst: vit lott serie M nr 199.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.