• idag
  21 jan
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   2.9 mm
 • fredag
  22 jan
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  23 jan
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  24 jan
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  25 jan
  -2°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

SIK har förlängt med Abrahamsson

Ishockey
PUBLICERAD:
Ett år till för Axel.
Foto: Erica Augustsson

Skövde IK har förlängt kontraktet med backen Axel Abrahamsson med ytterligare ett år. Det skriver klubben på sin hemsida. Axel är en 22-årig egen produkt som redan står noterat för 170 matcher för Skövde IK:s division 1-lag.

– Axel är såklart en viktig kugge i vårt lag med sin uppoffrande spelstil och sitt sätt att sätta laget i första hand. Han har trots att han inte är så gammal mycket rutin från både föreningen och spel på denna nivå, och bidrar mycket både på träning och match i sitt sätt att spela och som den person han är i omklädningsrummet, kommenterar klubb- och sportchefen Anders Lundström.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.