• idag
  29 maj
  20°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  30 maj
  20°
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  31 maj
  20°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  1 juni
  24°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  2 juni
  25°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm

1-milavandring i Tidavad

Läsarnas
PUBLICERAD:

Till söndagens 1-mila och 5 km som gick från Skogsbovallen i Tidavad, med Tidavads IF som arrangör, kom 176 personer till start. Vandringen gick förbi den nedbrunna ladugården strax intill idrottsplatsen, vidare genom hästhagen över bron för både 5 och 10 km. Här fick de som gick 1-mila en helt ny sträckning som gick via utlagda plankor och skogsvägen mot Katrinebergsvägen. Återigen en ny sträckning på andra sidan vägen och förbi den stora myrstacken ut på vägen mot Odensåker. Åter ut i skogen och förbi gamla sågverket. Vid 5 km var Conny vid vätskekontrollen, här var det självservering. Återvägen till idrottsplatsen gick mestadels på gamla använda stigar förbi stenbrottet vid 8 km. Avslutningen på vandringen gick via motionsspåret vid idrottsplatsen. En stor eloge till familjen Johansson som lagt ner stor möda för att hitta nya stigar.

Dagens vinnare: Lennart Johansson, Leif Marberg, Britt Emanuelsson, Kerstin Samuelsson, Karin Svensson, Lennart Olsson, Fredrik Johansson, Marita Johansson, Minna Källgård, Allan Landenmark, Inger Gustavsson, Carina Otter, Mattias Johansson och Maria Andersson.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.