Niklas Andersson kommer till Skövde i höst

Teater
PUBLICERAD:
Niklas Andersson kommer till Skövde den 22 oktober.
Foto: Robert Eldrim
Niklas Anderssons föreställning “Medelmåttan från Hisingen” har tidigare gått för fulla hus på västkusten med över 17 000 sålda biljetter. I höst åker han ut på turné och besöker Skövde.

Niklas Andersson har under den senaste tiden setts i det direktsända tv-programmet "Karantän-TV" på SVT. Men i höst blir det ett annat fokus då han ger sig ut på turné.

Efter att ha ha sysslat med stand-up och manusskrivande i mer än tio års tid bestämde sig Niklas Andersson för att sätta upp sin egen föreställning. Det visade sig vara en bra idé och föreställningen sålde slut mer än 20 gånger.

Besöker Skövde

I höst ger han sig ut på turné med föreställningen som fått namnet “Medelmåttan från Hisingen”. Föreställningen kommer besöka orter som Växjö, Kalmar och Skövde.

– Det är klart att jag hade ju hellre turnerat land och rike runt med ett fungerande coronavaccin nu i vår men jag tror samtidigt att det finns ett uppdämt behov att få slappna av lite och ha kul till hösten. Så helt nattsvart känns det ändå inte, säger Niklas Andersson i ett pressmeddelande.

Föreställningen besöker Skövde och stadsteatern den 22 oktober.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.