• idag
  29 maj
  19°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  30 maj
  20°
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  31 maj
  20°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  1 juni
  24°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  2 juni
  25°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Osäker framtid för Twilfit-butiken

Näringsliv
PUBLICERAD:
Twilfit har köpts upp och nu pågår rea. Än är inte klart om butiken blir kvar på Commerce i Skövde.
Foto: Anneli Malm
Hur framtiden blir för Twilfit-butiken på Commerce är ännu oklart. Företaget är uppköpt och nu pågår rea.

Change Lingerie har köpt Twilfit med 57 butiker runt om i landet. Twilfit har under en tid varit under rekonstruktion. Enligt tidningen Ehandel är tanken att butikerna ska ligga kvar under samma varumärke även framöver.

Rea pågår

Nu pågår en utförsäljning på en del av sortimentet både i butiker och på nätet. Men enligt Ehandel ska utförsäljningen inte tolkas som att fler butiker ska stänga. Changes vd Claus Walther Jensen säger till tidningen att det handlar om att städa ur lagren för att vara klara med det "nya" Twilfit till hösten.

De flesta kvar

Enligt uppgifter från Twilfits huvudkontor så kommer troligtvis de flesta Twilfit-butiker att vara kvar. "Det finns en möjlighet att vi kanske kan komma stänga några butiker men också öppna några nya". Det hela hänger på hur det blir med uppköpet som beräknas vara klart i slutet på månaden.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.