• idag
  29 maj
  20°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  30 maj
  20°
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  31 maj
  20°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  1 juni
  24°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  2 juni
  25°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm

1-milavandring vid Väring

Läsarnas
PUBLICERAD:

Söndagens 1-milavandring startade från Väringsvallen med Väring GoIF som arrangör. Vädret var omväxlande soligt och molnigt med kalla vindar men bra vandrarväder och inget regn. De 187 som kom fick en trevlig vandring med delvis helt ny sträckning. Från idrottsplatsen gick man över Knektavägen, förbi Ahlsgården, genom skogen, förbi Slätten på grusvägen. Här serverades vätska. Åter in i skogen och förbi Ängens gård mot Björkåsen och via motionsspåret tillbaka till idrottsplatsen. 5 km gick samma bana till att börja med men gick sedan förbi Assmundstorp och kom in på milsträckan igen vid Björkåsen. En eloge till banläggarna för fina vandringar! Nästa 1-mila startar från scoutstugan i Skultorp med Skövde-Skultorps Scoutkår som arrangör.

Dagens vinnare: Alvin Johansson, Lennart Hultin, A-M Fransson, Jan-Åke Leijon, Tomas Jernberg, Conny Johansson, Christina Söderqvist, Anders Bäcklund, Veronica Sund, Emma Jonsson, Bengt Rosén, Börje Reimertsson och en okänd. Outhämtade vinster: Rödvita lotter Serie A nr 54, Serie D nr 32.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.