Inför betalning från bilen

Nyheter
PUBLICERAD:
Per Eriksson, platschef i Skövde, med handdatorn som gör det möjligt för kunderna att betala direkt från bilen.
Foto: Anneli Malm
För att minimera smittspridningen inför Byggmax betalning direkt från bilen.

Från den 21 maj kan kunderna betala sina varor med trådlösa handdatorer, en åtgärd för att öka säkerheten för kunderna och göra det lättare att hålla avstånd. Handdatorerna kommer att införas i alla butiker runt om i landet. För att minimera smittspridningen av coronaviruset har företaget sedan tidigare bland annat infört möjlighet till hemkörning och upphämtning av färdigplockade byggvaror i butik.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.