Sommarens konsert i Boulogner inställd

Musik
PUBLICERAD:
Petter, Miss Li och Magnus Uggla flyttar fram sin turné till nästa sommar. Något nytt datum som ersättning för den planerade spelningen i Boulogner i augusti finns inte för tillfället.
Foto: Anders Wiklund/TT
I augusti skulle trion från förra årets "Så mycket bättre" - Magnus Uggla, Petter och Miss Li - uppträtt i Boulogner. Nu meddelar konsertarrangören Live Nation att spelningen är inställd.

"Så mycket bättre"-trion Magnus Uggla, Miss Li och Petter skulle ha turnerat tillsammans hela sommaren men det ställs nu in på grund av coronaepidemin, vilket Hallands Nyheter var först med att rapportera om.

Stora delar av turnéschemat flyttas med automatik fram till sommaren 2021 men detta tycks än så länge inte gälla spelningen i Boulognerskogen som var planerad till den 22 augusti. Återstår att se om detta ändras längre fram.

Samtidigt meddelar flera stadsfestivaler att de också har bokat om Magnus Uggla till nästa sommar. Det blir bland annat stopp på Törebodafestivalen (9/7), Storsjöyran (31/7) och Arvika Hamnfest (5/8) för "Kung för en dag"-sångaren.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.