HjärtLung har startat promenader

Läsarnas
PUBLICERAD:
Sittande: Gunhild Eriksson, May Carlsson och Liv Bråneke. Stående: Eila Turunen, Leif Svärdh.

Föreningen HjärtLung har efter ett långt uppehåll startat upp med promenad, ute kan vi träffas bara vi håller avstånd till varandra. Torsdagens promenad gick runt Åsbotorpssjön på Billingen. Vid utsiktsplatsen avnjöt vi medhavd fika och hade en trevlig stund. Nästa promenad är torsdag 4/6 vid Simsjön.

Vi är många som väntar på att vi ska starta verksamheten i föreningen, men som läget är nu så lär det nog dröja. Årets bussresa till Dalsland har vi flyttat till nästa vår. Likaså är 25-årsjubileet som skulle varit i augusti, flyttat till 17 oktober, vi hoppas verkligen vi får fira vårt jubileum då.

Nu får vi njuta av en fin sommar och ta väl hand om oss och hjälpa varandra.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.