• idag
  13 aug
  18°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  14 aug
  27°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  15 aug
  27°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  16 aug
  28°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  17 aug
  28°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Wetternglass har fått en ny ägare

Näringsliv
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Bobby Gradde är ny ägare.
Foto: ALEXANDER ARNHOLM/pressbild
Företaget Wetternglass, med tillverkningslokal i Tibro, fortsätter sin verksamhet med en ny ägare.

SLA skrev i förra veckan om att Wetternglass AB, med ägaren Erik Lundgren, upphör med sina verksamheter. Nu kan SLA berätta att företaget köpts upp av bolaget CEM Holding, vars namn nu i samband med uppköpet byts till Gula Paviljongen AB. Företaget ägs av Bobby Gradde som kommer att fortsätta glasstillverkningen och försäljningen i samma anda som de förra ägarna.

– Gula Paviljongen är ett landmärke i Hjo och jag är oerhört tacksam att fått chansen att driva det vidare. Vi satsar mer än någonsin och tror att detta är året då alla behöver ha något glassigt att se fram emot. På grund av Covid-19 kommer vi att lägga extra stort fokus på säkerheten för våra kunder och vår personal, säger den nya ägaren Bobby i ett pressmeddelande.

Gula paviljongen i Hjo öppnar i den nya regin den 6 juni.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.