• idag
  21 sep
  19°
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  22 sep
  19°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  23 sep
  19°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  24 sep
  17°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  25 sep
  15°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   3.8 mm

Rekordmånga gick HjärtLungs promenad

Läsarnas
PUBLICERAD:

Veckans promenad hos föreningen HjärtLung samlade rekordmånga medlemmar. Birgitta Nissmyr guidade runt de vackra omgivningarna och fina husen vid Simsjön. Vi avslutade med ett besök på Simsjögården där vi fikade gott hembakat bröd och kakor, som de nya ägarna Christina och Krister serverade.

Vi kommer att fortsätta juni månad ut med promenader.

En samtalsgrupp om Ensamhet tillsammans har startas upp, där vi är fyra stycken som träffas ute, och givetvis håller avstånd. Vi träffas fyra gånger, samtalar om ensamhet och hur vi kan förändra vår tillvaron. Samtalsgrupper kommer vi att fortsätta med i augusti är det tänkt.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.