• idag
  13 aug
  19°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  14 aug
  27°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  15 aug
  27°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  16 aug
  28°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  17 aug
  28°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Näringslivsgalan flyttas fram

Näringsliv | Coronaviruset
PUBLICERAD:
Näringslivsgalan är framflyttad till den 3 december. Arkivbild från 2019.
Foto: Anneli Malm
Årets näringslivsgala i Skövde flyttas fram. Den var ursprungligen tänkt att hållas den 8 oktober.

Det nya datumet blir i stället den 3 december på grund av coronapandemin och myndigheternas restriktioner om större sammankomster.

Galan är ett tillfälle för Skövdes företag, organisationer och personer inom näringslivet att uppmärksammas för sina insatser. Ett antal priser inom olika kategorier brukar delas ut inför en storpublik. Årets upplaga blir dessutom den 20:e i ordningen och väntas därmed bli extra festlig.

– Att lyfta och sätta fokus på det fina näringsliv vi har i Skövde och Skaraborg känns viktigt, inte minst i de tuffa tider vi är i nu. Näringslivsgalan är ett uppskattat inslag hos näringslivet, där vi alla samlas runt och gläds åt varandras prestationer. Vi gör därför det vi kan för att kunna bjuda in till en galakväll innan året är slut, säger näringslivschefen Ramona Nilsson på kommunens hemsida.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.