• idag
  13 aug
  18°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  14 aug
  27°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  15 aug
  27°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  16 aug
  28°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  17 aug
  28°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Födelsedag 18 juni

Födelsedagar
PUBLICERAD:

Hasse Dahl

Foto: Stina Stjernkvist/TT

80 år fyller den 18 juni Hasse Dahl, Nyberg, Timmersdala. Han har gått 3-årig verkstadsskola i Tidaholm, något han tycker var en god och bra utbildning. Numera är Hasse pensionär men under sin yrkesverksamma tid arbetade han på Elos, Skövde Verktygsindustri, Gullhögen bruk och Smedbolaget. De sista 25 åren drev han en egen firma.

På fritiden spelade den unge Hasse fotboll, bordtennis och bandy. Numera ser han gärna stora fotbollsmatcher från läktaren. Han gillar också att ta med hunden ut på svamppromenader och tycker mycket om att umgås med sin familj, barn och barnbarn.

Födelsedagen firas på annan ort.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.