• idag
  21 okt
  12°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  22 okt
  12°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  23 okt
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  24 okt
  10°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  25 okt
  13°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Födelsedag 18 juni

Födelsedagar
PUBLICERAD:

Hasse Dahl

Foto: Stina Stjernkvist/TT

80 år fyller den 18 juni Hasse Dahl, Nyberg, Timmersdala. Han har gått 3-årig verkstadsskola i Tidaholm, något han tycker var en god och bra utbildning. Numera är Hasse pensionär men under sin yrkesverksamma tid arbetade han på Elos, Skövde Verktygsindustri, Gullhögen bruk och Smedbolaget. De sista 25 åren drev han en egen firma.

På fritiden spelade den unge Hasse fotboll, bordtennis och bandy. Numera ser han gärna stora fotbollsmatcher från läktaren. Han gillar också att ta med hunden ut på svamppromenader och tycker mycket om att umgås med sin familj, barn och barnbarn.

Födelsedagen firas på annan ort.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.