• idag
  21 okt
  12°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  22 okt
  12°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  23 okt
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  24 okt
  10°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  25 okt
  13°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Födelsedag 20 juni

Födelsedagar
PUBLICERAD:

Anders Brendt

75 år fyller den 20 juni Anders Brendt, Tidaholm. Han är född i Örnsköldsvik. Anders har högskoleutbildning och har även gått universitetskurser i svenska, nordiska språk och litteraturvetenskap samt specialstudier i historia och religion. Numera är han pensionär men under sin yrkesverksamma tid arbetade han sedan 1972 som lärare på olika platser i landet.

Anders är gift och har två barn, tre barnbarn och ett barnbarnsbarn på väg.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.