• idag
  13 juli
  20°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  14 juli
  14°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.1 mm
 • onsdag
  15 juli
  14°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.2 mm
 • torsdag
  16 juli
  22°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  17 juli
  23°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm

Sommarbilden blir fototävling på webben

Nyheter
PUBLICERAD:
Sommarbilder från MT 2019
Fram med kameran och leta fram era somrigaste motiv, för nu drar SLA:s fototävling Sommarbilden i gång.

Vill du vara med i SLA:s nya fototävling Sommarbilden? Det är enkelt. Ladda upp din bild via SLA:s webbsida tillsammans med en kort bildtext om vad bilden visar, vilka som är med på bilden och var den är tagen.

Den enda begränsningen är att bilden ska vara tagen i Skaraborg. Ett urval av bilderna publiceras löpande på webben, och några bilder kommer även att finnas i papperstidningen under sommaren.

Tävlingen pågår till den 23 augusti. Efter det utser SLA:s jury de bästa bilderna, som publiceras i SLA. Tre vinnare erhåller ett presentkort (värde 500 kronor) från Stora Coop Skövde. Pristagare 4-10 vinner ett badlakan.

Ladda upp din bild via sla.se. Direktadressen är https://galleri.sla.se/sommarbilden-2020 . Glöm inte den korta bildtexten som beskriver vad bilden visar, vilka som är med på bilden och var den är tagen.

Bilden ska ha hög upplösning (minst 1 MB och max 4 MB) och bifogas som en jpeg/jpg-fil eller png-bild. Pappersbilder tas inte emot.

Om dessa regler inte följs är bilderna utom tävlan.

SLA förbehåller sig rätten att använda tävlingsbilderna redaktionellt eller i marknadsföring. Eventuell vinstskatt betalas av pristagarna. Läs mer om våra tävlingsvillkor på kundservice.sla.se/villkor

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.