• idag
  21 okt
  11°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  22 okt
  12°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  23 okt
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  24 okt
  10°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  25 okt
  13°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Studiecirkel hos HjärtLung

Läsarnas
PUBLICERAD:
Deltagarna på bild är Ing-Britt, Liv Bråneke, Egon Gustafsson och May Carlson.

Föreningen HjärtLung har haft en studiecirkel i ämnet Ensamma tillsammans, ett nytt material från Riksförbundet HjärtLung. Vi har träffats fyra gånger i en liten grupp. Ensamheten är större än någonsin kan vi konstatera i dessa tider då vi inte ska träffa andra. Gruppen tyckte träffarna varit givande, många bra samtalsämnen blev det. Föreningen planerar att starta en ny grupp i höst.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.