• idag
  25 okt
  11°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   2.1 mm
 • måndag
  26 okt
  12°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  27 okt
  11°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  28 okt
  10°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  29 okt
  10°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Tibro trädgårdsförening besökte Hallum

Läsarnas
PUBLICERAD:

Tibro trädgårdsförening har åkt på sin första gemensamma utflykt. Cirka 30 förväntansfulla medlemmar samlades på torget i Tibro. På grund av coronan, så blev det ganska många bilar som gav sig iväg mot Hallum och makarna Anita och Erik Boijs trädgård.

Vi togs emot av Anita och Erik framför deras 1800-talsvilla, och 3000 kvadratmeter stora trädgård. Där fanns dammar, flera mindre byggnader, grusgångar som förbinder de olika avdelningarna, och mycket annat att se. Det finns mycket att skriva om denna trädgård, men man kan gå in på Tibro trädgårdsförenings hemsida, så får man en utförlig och bra beskrivning av resan.

Det regnade inte på hela kvällen, så den medtagna fikan kunde intas med stor belåtenhet. Tibro trädgårdsförening tackade Anita och Erik för att vi fick komma och se deras fina trädgård. Nästa gång blir det ett besök i Marum.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.