• onsdag
  28 okt
  10°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  29 okt
  10°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  30 okt
  10°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  31 okt
  10°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Födelsedag 18 juli

Födelsedagar
PUBLICERAD:

Ingegerd Gustavsson

70 år fyller den 18 juli Ingegerd Gustavsson, Älgarås. Hon är född i Stockholm. I Älgarås har Ingegerd bott sedan 2004, innan dess bodde hon och maken i Skara i 30 år. Till Ingegerds stora sorg avled hennes make 2017 efter att de varit gifta sedan 1972.

Ingegerd arbetade först som hemsamarit och därefter på ett ålderdomshem. Efter detta utbildade hon sig till undersköterska men ville studera vidare och läste omvårdnad och hälsoarbete på Vårdhögskolan i Vänersborg. Efter en tids sjukvårdsarbete vaknade intresset för friskvård och hon ville också bli "sin egen". Hon gick en 2-årig utbildning till zonterapeut på Skolan för helhetsterapi i Siljansnäs och auktoriserade sig i Stockholm. Hon läste senare även till massageterapeut i Värmland.

Numera är Ingegerd pensionär men arbetar då och då med zonterapi. Hon är också intresserad av örtkunskap, hon har egna örtodlingar och tillverkar olika salvor som hon säljer på marknader. Hon är även väldigt förtjust i katter och har flera egna. Motion är viktigt för Ingegerd, hon brukar cykla 12 kilometer de flesta morgnar och på sommaren när det är fint väder cyklar hon 6 kilometer till en sjö och simmar 1000 meter. Att laga mat och baka, träffa vänner och läsa deckare är andra intressen.

Ingegerd är medlem i Djurskyddet Skaraborg och har även varit medlem i Djurens vänner med flera föreningar.

Födelsedagen firar hon tillsammans med sina vänner.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.