• idag
  21 okt
  10°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.9 mm
 • torsdag
  22 okt
  12°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  23 okt
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  24 okt
  10°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  25 okt
  13°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Födelsedag 1 augusti

Födelsedagar
PUBLICERAD:

Jarmammad Sarajodin

Foto: Stina Stjernkvist/TT

60 år fyller den 1 augusti Jarmammad Sarajodin, Skövde. Han är född i provinsen Panjsher i Afghanistan och har en civilingenjörsexamen och doktorsexamen inom jordbruk. Han har även varit verksam på universitetsnivå som forskare och lärare och verkat mot korruption inom lantmäteri och forskningscentrum i Afghanistan. Under senare år har han genomgått flera utbildningar på högskolor i Sverige för akademiker med utländsk bakgrund, senast inom lantmäteri vid Högskolan i Gävle.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.