• onsdag
  28 okt
  10°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  29 okt
  10°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  30 okt
  10°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  31 okt
  10°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Födelsedag 7 augusti

Födelsedagar
PUBLICERAD:

Linda Björg Thorgrímsdóttir

50 år fyller den 7 augusti Linda Björg Thorgrímsdóttir, Skövde. Hon är född på Island och har bland annat en kandidatexamen (B-Ed) och är utbildad hypnoterapeut. Jubilaren är intresserad av djur, resor, kultur, matlagning, naturen, musik, konstmålning och att hjälpa andra människor att må bra.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.