• idag
  21 jan
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   2.9 mm
 • fredag
  22 jan
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  23 jan
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  24 jan
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  25 jan
  -2°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Födelsedag 9 augusti

Födelsedagar
PUBLICERAD:

Göte Johansson

90 år fyller den 9 augusti Göte Johansson, Ottravad. Han är född i Dimbo utanför Tidaholm och har under större delen av sitt yrkesverksamma liv varit bonde på Skräddaregården i Ottravad och innehaft en mängd uppdrag som fritidspolitiker och förtroendevald för Centerpartiet, bland annat som ordförande i socialnämnden i Dimbo storkommun, fullmäktigeledamot i Tidaholms kommun och landstingsledamot där han brunnit särskilt för sjukvårdsfrågor. På fritiden har han ägnat sig åt bland annat jakt, hästuppfödning, fotboll (som tränare) och friidrott. Han har även underhållit på äldreboenden med kåserier och gav förra året ut boken "Mitt livstycke". Födelsedagen hade Göte tänkt att fira med ett stort kalas men det satte corona stopp för.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.