• idag
  21 okt
  10°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.9 mm
 • torsdag
  22 okt
  12°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  23 okt
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  24 okt
  10°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  25 okt
  13°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Födelsedag 9 augusti

Födelsedagar
PUBLICERAD:

Göte Johansson

90 år fyller den 9 augusti Göte Johansson, Ottravad. Han är född i Dimbo utanför Tidaholm och har under större delen av sitt yrkesverksamma liv varit bonde på Skräddaregården i Ottravad och innehaft en mängd uppdrag som fritidspolitiker och förtroendevald för Centerpartiet, bland annat som ordförande i socialnämnden i Dimbo storkommun, fullmäktigeledamot i Tidaholms kommun och landstingsledamot där han brunnit särskilt för sjukvårdsfrågor. På fritiden har han ägnat sig åt bland annat jakt, hästuppfödning, fotboll (som tränare) och friidrott. Han har även underhållit på äldreboenden med kåserier och gav förra året ut boken "Mitt livstycke". Födelsedagen hade Göte tänkt att fira med ett stort kalas men det satte corona stopp för.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.