Födelsedag 25 augusti

Födelsedagar
PUBLICERAD:

Bo Rehnstedt

80 år fyller den 25 augusti Bo Rehnstedt, Falköping. Han är född i Säffle. Bo har utbildat sig vid Teologiska seminariet på Lidingö och tog ett Lukasdiplom 1975. Han har även en examen som studie- och yrkesvägledare vid Umeå universitet 1983 och har läst en D-kurs vid Lärarhögskolan i Stockholm.

Under sin yrkesverksamma tid arbetade Bo som pastor och som studie- och yrkesvägledare. Numera har han uppdrag inom Falköpings ekumeniska råd (FER) och Mössebergsgården, bland annat som ansvarig för föreningens program i närradion. Tidigare hade han även uppdrag inom politiken och i Lärarnas riksförbund.

Bos främsta intressen är vandring, barnbarnen, foto/video och ljudteknik. Han skapar även fotoböcker, sysslar med släktforskning och är medlem i Moderskeppet.se.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.