Djur i örat var inte akut...

Insändare
PUBLICERAD:
Foto: Erica Augustsson
Till Öron-, näs- och halskliniken på Skas.

För en tid sen flög en insekt rakt in i örat på mig. Jag tänkte att den tar sig snart ut igen, men inte. Den har gjort mitt öra till sitt hem.

När jag nu vänder mig till vården för hjälp att få ut inkräktaren är det stopp. Det är inte tillräckligt allvarligt med ett djur i örat, inte akut. Det skylls på läkare nr 1 som skrev remissen, att den inte är tillräckligt välskriven. Hur mycket värre kan det vara än med ett djur i örat? Så nu måste jag vänta tills sjukhuset återgår till normalläge och det vet ingen när det blir.

Så förutom en jädrans värk i örat så är vetskapen att något slags djur flyttat in förknippad med en ganska hög äckelfaktor.

Så sitt där på mottagningen och rulla tummarna medans ni väntar på att covid-19 ska ta slut. Under tiden blir min värk värre och livskvalitén sämre för var dag.

Sjukhusvård i världsklass? Jo kyss mig, ingen får ju komma dit.

Hjälp mig

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.