• idag
  20 okt
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  21 okt
  12°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  22 okt
  12°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  23 okt
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  24 okt
  10°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm

1-mila med utsikt över Örlen

Läsarnas
PUBLICERAD:
Deltagare kollar sina lotter efter vandring.

Till söndagens 1-mila kom 143 deltagare och de fick en skön vandring i solsken men ganska kyligt till att börja med. Båda sträckningarna, 5 och 10 km följdes åt till cirka 1,5 km. Här gick 5 km till vänster och 10 till höger. Två helt olika sträckningar, långa banan följde traktorvägar och bilvägar upp på höjderna ovanför Fagersanna med fin utsikt över Örlen. Korta vandringen gick längs stigar och småvägar tillbaka till klubbstugan. Här väntade hembakt bröd, kaffe och annat gott. Oavsett vilken bana man hade gått så tyckte alla det varit en fin vandring. Många uppskattade tystnaden längs vandringen, på slutet var det provskjutning för jaktsäsongen vid skjutbanan. Nästa söndag startar 1-mila från SMU-stugan i Fröstorp med Tibro AIK Friidrott som arrangörer.

Vinnare: Maria Persson, Bosse Engström, Bertil Williamsson, K-O Svensson, Jörgen Eliasson, Lea Ojala, Britta Öhlund, Kaj-Eve Enroth, Bo Klamfelt och BOA. Outhämtad vinst: rödvit lott serie H nr 60.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.