• idag
  20 okt
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  21 okt
  12°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  22 okt
  12°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  23 okt
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  24 okt
  10°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm

En stunds trevlig samvaro

Läsarnas
PUBLICERAD:
Sven Bergström underhöll med sång och musik.

Fågelås Hembygdsförening har p.g.a. rådande omständigheter legat lågt med arrangemang under året, varken valborgsmässo- eller midsommarfirande har skett. Eftersom vi känt att människan har ett behov av att träffas har vi inbjudit till en träff i Hembygdsgården i Torp. Man kunde gå en tipspromenad där man fick svara på kluriga frågor, 41 personer deltog i promenaden. Därefter lät man sig väl smaka av korv med tillbehör och kaffe med hembakat, medan vår lokala trubadur Sven Bergström underhöll med sång och musik. Trots att alla hade att iaktta den "sociala distansen" har det varit en stunds trevlig samvaro.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.