• onsdag
  21 okt
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.2 mm
 • onsdag
  21 okt
  12°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  22 okt
  12°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  23 okt
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  24 okt
  10°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm

SPF Skövde ordnade utomhuscafé

Läsarnas
PUBLICERAD:

I ett underbart höstväder bjöd SPF Skövde sina medlemmar på kaffe utanför föreningslokalen Galathea. Ett fyrtiotal personer hade hörsammat inbjudan, som kunde möjliggöras tack vare att det dukats utomhus med ordentliga avstånd mellan deltagarna. Under två timmar kunde de fikasugna droppa in för att i solskenet träffa vänner och njuta av kaffe och hembakade bullar.

Om vädret tillåter kommer nästa utomhuscafé på Galathea äga rum den 21/9.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.