• idag
  20 okt
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.3 mm
 • onsdag
  21 okt
  12°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  22 okt
  12°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  23 okt
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  24 okt
  10°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm

Strokeputtarna på turné

Läsarnas
PUBLICERAD:
Foto: Privat

Strokeföreningen Skaraborg med Strokeputtarna, var på en liten spelturné den 8 september vid Billinge GK, Lerdala. Under morgonen var vädret regnigt och blåsigt men när spelet började kl. 11.00 sken solen, blåsten släppte inte taget på en gång, det kan man se på spelarnas frisyrer. Alla trivdes och hade kul. Kaffe fick man ta med sig, det råder ju "corona". Att hålla avstånd var viktigt. Vem som vann tävlingen? Det var alla som deltog! Billinge GK tackades för god och trevlig stämning och en eloge fick de som arrangerat det hela.