Ny nyhetschef på SLA

Nyheter
PUBLICERAD:
SLA byter nyhetschef. Lars Berthilsson slutar och Thomas Hagström tar vid.
Foto: Anneli Malm
Från och med idag, måndagen den 14 september, så har SLA en ny nyhetschef-nämligen Thomas Hagström.

Hagström har en gedigen och lång erfarenhet från olika roller på SLA-redaktionen, och tar nu alltså över rodret när det gäller det dagliga nyhetsarbetet. Hagström kommer att ingå i redaktionsledningen tillsammans med Peter Henriksson (chefredaktör och ansvarig utgivare) och Jan Larsson (sportchef).

Lars Berthilsson, som jobbat på SLA i 31 år i olika roller, varav de senaste fem åren som nyhetschef, har valt att sluta sin anställning.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.