• idag
  20 okt
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  21 okt
  12°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  22 okt
  12°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  23 okt
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  24 okt
  10°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm

I-milavandring i Fröstorp

Läsarnas
PUBLICERAD:

Söndagens 1-mila och 5 km vandring startade från SMU-stugan i Fröstorp, Tibro med Tibro AIK friidrott som arrangör. En lite gråmulen morgon men något regn fick vi som gick inte känna av. Efter att Breviksvägen passerats blev det en ren skogsvandring med många backar upp och ner, men deltagarna var nöjda efter målgång. Många kommenterade att det hade blivit för långt till vätskekontrollen (7,5 km). Efter vandringen smakade kaffe och smörgås och goda mjuka kakor extra gott när man satt ute i trädgårdsmöblerna på gräsmattan. Nästa söndag startar 1-mila från klubbstugan i Väring med Väring GoIF som arrangör.

Dagens vinnare: Ann-Katrin Johansson, Anna Hammarvall, Nina Bergqvist, Tomas Jernberg, Margaretha Sandin, Dan Wahlsand, Håkan Fröjd, David Kristiansen och Henry Carlsson. Alla vinster utlämnade.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.