• idag
  25 okt
  11°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   2.1 mm
 • måndag
  26 okt
  12°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  27 okt
  11°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  28 okt
  10°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  29 okt
  10°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Vad händer på Nyboskolan?

Insändare
PUBLICERAD:
Foto: Anita Enocksson
Nyboskolan i Tibro har länge varit en stabil och bra skola, men nu är inget sig likt. Den nya skolledningen har, utan kunskap, gjort en omorganisation. Detta trots personalens varningar för att omorganisationen skulle bli sämre för eleverna. Nu är det genomfört och det lär inte ens bli billigare.

En del föräldrar har tvingats upptäcka att deras barn inte längre får det stöd de har rätt till, enligt lag. De flesta elever har tvingats byta lärare i mer än hälften av sina ämnen, vilket försämrar deras möjligheter att få bra betyg. Lärare har redan blivit sjukskrivna eller så har de helt enkelt sagt upp sig, trots att det bara gått några veckor på terminen. Du som är förälder, kolla vad som drabbat ditt barn!

Skolan har ingen expedition längre, skolledningen är på möte och det går inte att få tag på någon längre.

Vakna politiker! Tänker ni tillåta att en skola körs i botten av en inkompetent skolledning? Eller är det meningen att det ska bli som med Fågelvik? Ska även högstadieeleverna köras in till Skövde och våra lokaler stå tomma och kosta pengar? Raoul Wallenberg är kanske Nyboskolans räddning?

Skattebetalare i Tibro

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.