• idag
  25 okt
  11°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   2.1 mm
 • måndag
  26 okt
  12°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  27 okt
  11°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  28 okt
  10°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  29 okt
  10°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Strokeputtarna hade höstavslutning

Läsarnas
PUBLICERAD:
Arrangörsstaben som stått för aktiviteterna i år. De fick som brukligt en fin blomma av styrelseledamot Gunnel Sjöman.
Foto: Ingemar Svensson

Strokeputtarna har haft avslutning på säsongens golfspel på Skövde Golfklubbs fina green. Det var ingen som trodde på spel när arrangörsstaben föreslog att man skulle försöka att starta Strokeputtarna i år. Starten blev mitt i pandemin, den 2 juni. Största försiktighet, att hålla avstånd och att inte kramas, blev det stående kravet om man skulle försöka. Kaffet fick i starten strykas, men det blev snart som vanligt igen.

Avslutningen på golfrestaurangen besöktes av ett 30-tal trogna golfspelare som serverades vid borden med god förplägnad samt kaffe med kaka. Mattias Golfrestaurang som stod för maten och trevligt bemötande, fick ett stort tack.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.