• onsdag
  28 okt
  10°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  29 okt
  10°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  30 okt
  10°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  31 okt
  10°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Låt inte de äldre få betala

Insändare
PUBLICERAD:

Låt inte de äldre bli de som betalar det högsta priset igen! I coronans spår så har många äldre tvingats till isolering på ett eller annat sätt antingen i det egna hemmet eller våra äldreboenden. Nu när vården ska återuppta inställda operationer och behandlingar så hoppas jag verkligen att de inte blir bortprioriterade! Många väntar på starroperationer eller hjälp med hörselnedsättningar. Behandling av detta leder i de flesta fall till bättre livskvalité och det är inte värdigt att låta dem vänta längre på planerade operationer. Tillsätt pengar och resurser nu!

Carina

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.