• idag
  20 okt
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  21 okt
  12°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  22 okt
  12°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  23 okt
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  24 okt
  10°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm

PRO-promenad med frågor

Läsarnas
PUBLICERAD:
Fika på Henriksbergsgatan.
Foto: Göran Hermansson

PRO Skövde ordnar varje onsdag promenader för motion och för att öka kunskapen om Skövde. I veckans promenad deltog 15 pensionärer. Start vid PRO-gården via Boulognerskogens övre del till Högskolan och Science park Skövde AB, boulebanan, Vandrarhemmet och Tegelbruket till Henriksbergsgatan 38 och dagens fika. Några frågor ställdes om världens längsta, kortaste, tyngsta och äldsta människa. Sveriges äldsta dog 2008 och var 113 år gammal. Högst uppmätta IQ i världen är 230, i Sverige 160 Dolph Lundgren och Olof Palme 156. Nästa promenad planeras till Karstorps koloniområde med avresa från PRO-gården.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.