• idag
  20 okt
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  21 okt
  12°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  22 okt
  12°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  23 okt
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  24 okt
  10°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm

SPF Elin arrangerade tipspromenad

Läsarnas
PUBLICERAD:

Senast ett större antal Elin-medlemmar träffades var onsdagen den 26 februari då föreningen avhöll sitt årsmöte. Därefter har i princip all verksamhet varit nedstängd. Nu, nästan sju månader senare, hände det äntligen något. Onsdagen den 16 september arrangerades en tipspromenad. Nästan 80 medlemmar samlades på gräsmattan utanför Finnhovi. Då starttiden var satt till någon gång mellan kl. 12.00 och 14.00 uppstod det aldrig någon trängsel. FHM kan inte ha några synpunkter. Banan var åldersanpassad och frågorna var, om man kunde svaren, lätta. Svårast var nog utslagsfrågan; ”Hur många har fullföljt dagens tipspromenad”?

Efter målgång bjöd föreningen på hamburgare, kaffe och kaka. Dagen började med strålande solsken men avslutningsvis kom det en kort regnskur. Regnstänken förmörkade inte deltagarnas sinnesstämning. Sju månaders isolering var bruten.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.