Födelsedag 25 september

Födelsedagar
PUBLICERAD:

Iulia Popa

Iulia Popa.

75 år fyller den 25 september Iulia Popa, Skövde. Hon är född i Rumänien. Iulia är utbildat till bilingenjör i Brasov, Rumänien och tog examen 1972. Efter detta arbetade hon som ingenjör på Steagu Rosu i Brasov.

Iulia är intresserad av trädgårdsarbete, naturen och vandringar. Hon tycker också om att umgås med sin systerdotter och systerdotterns son samt med sina vänner.

Conny Holmberg

70 år fyller den 25 september Conny Holmberg, Axvall. Han är född i Mellby. Conny har i 45 år arbetat som travtränare i Axvall, på Solvalla, i Italien samt ett tag i USA. Efter pensioneringen kör han då och då lastbil.

Connys främsta intresse är sport, han följer nästan allt men allra mest gillar han IFK Skövde fotboll och handboll.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.