Hur länge ska pedagogen orka?

Insändare
PUBLICERAD:
Foto: Anita Enocksson

Nu tar Alda Danial (L) problemen på Nyboskolan i Tibro på allvar och har tillsatt en utredning för att undersöka vilka problem hon skapat med alla nedskärningar. Hon tycker alla ska vara stolta över sin skola (även Nyboskolan och Häggetorp) trots att de förfaller och resurser dras in. Undrar när Nyboskolan och Häggetorpskolan ska få ergonomiska stolar som Baggeboskolan har? Vågar inte ens gissa vad en sån stol kostar.

På Nybo är det fortfarande bara en pedagog som i princip själv ska försöka hjälpa alla med behov vilket självklart är omöjligt även om pedagogen är mycket kompetent och extremt duktig. Undrar hur länge hon orkar.

Besviken och förbannad pappa

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.