• onsdag
  21 okt
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.2 mm
 • onsdag
  21 okt
  12°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  22 okt
  12°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  23 okt
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  24 okt
  10°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm

Två fall av misshandel under lördagskvällen

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Polisen i Skövde fick under lördagskvällen in två fall av misshandel i relation.

Det första fallet inträffade vid halv tio på lördagskvällen i Skövde. En kvinna ska då misshandlat sin manliga sambo. Mannen behövde inte uppsöka sjukvård och kvinnan hade lämnat platsen när polisen anlände. Kvinnan misstänks för misshandel.

Det andra fallet inträffade strax före 22-tiden i Skövde. Ett par ska då ha bråkat i en lägenhet och det är i första hand mannen i paret som misstänks för misshandel. När polisen kom till plasten var det dock mannen som var så pass skadad att han uppsöka akutvård på Skas. Detta efter att kvinnan gett sig på honom i självförsvar. Mannen greps och anhölls efter förhör för misshandel och olaga hot.

– Även kvinnan kan ju komma att bli misstänkt för misshandel efter vidare förhör, säger Fredrik Bergström, stationsbefäl i Skövde.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.