Födelsedag 2 oktober

Födelsedagar
PUBLICERAD:
Foto: Nils Petter Nilsson/TT

Elisabet Karlsson

70 år fyller den 2 oktober Elisabet Karlsson, Skövde. Hon är född i Tranum. Elisabet har gått 9-årig grundskola, en treårig utbildning inom frisöryrket och internutbildning inom Systembolaget. Under sin yrkesverksamma tid arbetade hon under 25 år på Systembolaget, som försäljare i Skövde och som butikschef i Tibro och Falköping.

Sedan 33 år tillbaka är Elisabet medlem i Odd Fellowordens Rebeckaloge i Skövde där hon haft flera uppdrag under årens lopp. Hennes största intressen är motion i olika former, helst utomhus och blåbärsskogen är en favorit på sommaren. Att umgås med vänner ihop med god mat och dryck tycker Elisabet också är berikande.

Firandet av födelsedagen blev tyvärr inställt i år på grund av den rådande pandemin.

Kenneth Johansson

60 år fyller den 2 oktober Kenneth Johansson, Vikens Egendom, Falköping. Han har i 32 år arbetat som busschaufför, numera hos Nobina. Tidigare har han varit skogsarbetare i Hökensås, ett jobb han började redan som 14-åring. Han har även kört lastbil under cirka åtta år.

På fritiden gillar Kenneth att kolla på rally och att renovera gamla amerikanska bilar, för tillfället en Desoto 59.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.