Födelsedag 3 oktober

Födelsedagar
PUBLICERAD:
Foto: Martina Holmberg / TT

Tullia Hårleman-Melin

90 år fyller den 3 oktober friherrinnan Tullia Hårleman-Melin, Stenstorp. Tullia är utbildad sjuksköterska och barnmorska och under sin yrkesverksamma tid arbetade hon som detta. Tullia har även varit aktiv inom Missionskyrkan samt i Frälsningsarmén.

Lars Andersson

90 år fyller den 3 oktober Lars Andersson, Skövde. Han är utbildad kopparslagare och under sin yrkesverksamma tid arbetade han under 70 år som plåtslagare på Furhoffs Rostfria.

Födelsedagen firar Lars med sina nära och kära.

Annbrith Bergfeldt

75 år fyller den 3 oktober Annbrith Bergfeldt, Falköping. Hon är född i Essunga. Annbrith är utbildad på Bjertorpsskolan och under sin yrkesverksamma tid arbetade hon i köket på Kurorten i Falköping.

Annbrith är aktiv i RSMH-Sesam och hennes främsta intressen är vävning och handarbete.

Peter Andersson

Peter Andersson.

60 år fyller den 3 oktober Peter Andersson, Östra Gerum, Tidaholm. Han är född i Göteborg. Peter är utbildad inom motor/maskin och arbetar som chaufför, maskinist och reparatör. Tidigare har han jobbat med entreprenad i skogs- och åkeribranschen.

Peters stora intressen är motorsport, katter och hundar.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.