• idag
  15 jan
  -9°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  16 jan
  -6°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  17 jan
  -4°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  18 jan
  -1°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  19 jan
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Födelsedag 23 oktober

Födelsedagar
PUBLICERAD:

Åke Lilliestam

95 år fyller den 23 oktober Åke Lilliestam, Hjo. Han är född i Malmö. Jubilaren är från år 2010 filosofie jubeldoktor vid Göteborgs universitet. Efter ett långt yrkesliv vid Kungliga biblioteket och längre fram vid Karolinska institutet, är Åke Lilliestam numera bosatt i Hjo. Hans engagemang för humaniora är oförminskat. Konst, musik och litteratur hör till intressena.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.