Födelsedag 3 november

Födelsedagar
PUBLICERAD:

Göran Byström

Göran Byström.

75 år fyller den 3 november Göran Byström, Timmersdala. Han är född i Kramfors. Göran har gått en 5-årig möbelsnickarutbildning, 2-årig folkhögskola samt har militär dykarutbildning. Numera är han pensionär men under sin yrkesverksamma tid arbetade han som brandman och dykare i Stockholm. Han har även varit facklig representant för brandmannaklubben.

Göran spelar trummor i bandet "Neta med vänner" och tillhör Timmersdala frikyrkoförsamling.

Elin Lindberg

Elin Lindberg.

50 år fyller den 3 november Elin Lindberg, Skövde. Hon är född i Dalian, Kina. Elin har en magisterexamen i ekonomi på Göteborgs Universitet. Numera är hon vd på Lichron Teknik AB och tidigare har hon arbetat som redovisningsekonom på Bilia.

På fritiden ägnar sig Elin gärna åt att motionera, spela pingis, måla, resa och vara med familjen.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.