Födelsedag 4 november

Födelsedagar
PUBLICERAD:

Annika Carp

Annika Carp.

50 år fyller den 4 november Annika Carp, Falköping. Hon är född i Hudene. Annika är utbildad vid Göteborgs Universitet, Högskolan Gävle-Sandviken och Schillerska gymnasiet. Numera arbetar hon som kostchef i Mullsjö kommun och tidigare har hon varit servicechef måltider hos Regionservice (Skövde, Falköping, Lidköping) i Västra Götalandsregionen.

Annika Carp är även aktiv inom Liberalerna i Falköping som gruppledare, ledamot i kommunstyrelsen och i kommunfullmäktige. Hon är även ordförande för Kristna Liberaler riks och ledamot i församlingsstyrelsen Equmeniakyrkan, Falköping.

På fritiden umgås Annika gärna med släkt och vänner, vistas i skog och mark, lagar mat eller bakar. Även sång och musik tillhör Annikas intressen.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.