• idag
  20 jan
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  21 jan
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  22 jan
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  23 jan
  -0°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Tipspromenad med Stenstorps PRO

Läsarnas
PUBLICERAD:

31 medlemmar var närvarande då Stenstorps PRO-förening ordnade tipspromenad vid Vallgrensstugan. En klurig promenad, men en deltagare hade elva rätt och vann en blomma. Sedan höll Stig en information om läget i föreningen. Hur ska vi agera i fortsättningen? Ordförande och kassör har avsagt sig omval på dessa poster. Frågan var om det finns några intresserade att överta dessa uppgifter. Föreningen får försöka att lösa detta. Kerstin informerade om oförändrad medlemsavgift för 2021. Inga nya aktiviteter är planerade för detta året, vi får avvakta utvecklingen av pandemin.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.