• idag
  15 jan
  -9°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  16 jan
  -6°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  17 jan
  -4°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  18 jan
  -1°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  19 jan
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Nu blommar det!

Läsarnas
PUBLICERAD:

Gunilla Johansson, som tagit bilden, berättar: Jag läste Karin Långströms krönika i måndagens SLA. Hon undrade: "Är vi på väg mot en ny vår?" Ja, hos mig i Kårtorp, Tibro tycks den vara det. I en rabatt blommar sedan ett tag vårprimulorna. Gick i torsdags i kohagen och fick se en utslagen vitsippa. Får väl gå dit igen och se om jag hittar fler, eftersom värmen tycks fortsätta. "Ur led är tiden".

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.