• måndag
  18 jan
  -1°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  19 jan
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  20 jan
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   2.4 mm
 • torsdag
  21 jan
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Friidrottare på vandring

Läsarnas
PUBLICERAD:

Inom Tibro AIK Friidrottsklubb försöker man att anpassa sig och hålla verksamheten igång i dessa svåra tider. Fotot är från rasten vid klubbens vandring på 1-milsspåret i Rankåsterrängen. Tjugoen personer deltog i vandringen där man halvvägs grillade korv och marshmallows samt att deltagarna fick ett vandrarmärke som minne.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.